Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

kOlokairines anamniseis


Εδώ και μέρες σκέφτομαι πως καταντήσαμε...να έχουμε σε ένα μήνα Χριστούγεννα και εμείς να φοράμε καλοκαιρινά.....να ιδρώνουμε και να μην έχουμε καθόλου διάθεση για στόλισμα του δέντρου και να τραγουδούμε το γουάιτ κρίστμας!


Ενώ έβλεπα λοιπόν το τετράδιο μιας μαθήτριας μου σήμερα, πρόσεξα ότι αντί να γράψει τίτλο έκθεσης καλοκαιρινές αναμνήσεις, έγραψε κολοκαιρινές...Και λέω αυτό είναι..!!!! μα τι κολοκαιρο μας κανει τα τελευταία χρόνια...να μεν μπορούμε να χαρούμε την κριαδούα, το ψώνισμα των δώρων,την αγορά των μάλλινων πουλόβερ! όσο για τις μπότες τι να πω? συμφορά!!!δεν γίνεται αυτή η κατάσταση....δεν πάει άλλο....μου χάλασε κάθε φαντασίωση..να ναι χριστούγεννα, να παίζουμε επιτραπέζια με την παρέα, ως συνήθως να χωριζόμαστε άντρες γυναίκες και να χάνουν οι άντρες... να πίνουμε χοτ σιοκολατούα και να τρώμε παράλληλα σοκολατάκια γιατί εν γιορτές και είναι μαστ.!!! λες και εν έχουν θερμίδες!!ευτυχώς δηλαδή που εν τρώω μελομακάρονα και κουραμπιέδες!!!παρακαλώ πίσω στο θέμα μας!΄Να παίζουμε που λέτε και να είναι το σπίτι ζεστό να έχουμε και κουβερτούλες έτσι για να μας βρίσκονται και να τη βγάζουμε έτσι ως το πρωι....Α!! ξέχασα ότι εν να βλέπουμε...εμ ακούμε βασικά ό,τι σαχλό δείχνει η τηλεόραση εκείνο το βράδυ...έτσι για λίγη ηχορύπανση.,.να μεν χάλάσουμε και το συνήθειο που είχαμε από μωρά να βλέπουμε ΡΙΚ με αόρατο φακό και πολλές άλλες αηδίες!!!

ωωωω!αμ ντριμιγκ οφ ε γουάιτ κρίστμας.....

2 σχόλια:

  1. Filenada nomizw oti epivallontai drastikes allages!
    anti christmas cake ena mpanana split-typou elki8ro me tarandudia mprosta..
    Anti hot christmas chocolate cold chocolate me kalamaki ayiovasilaki
    anti xristougenniatiko dentro xristougenniatikes foinikies
    8a protinw na paraminoun idia ta trapezomata k ta periexomena tous ka8ws kai ta dwra
    kai perimenw apo esena ena enallaktiko kalanto GIATI KAPOIES PARADOSEIS PREPEI NA PARAMEINOUN ZWNTANES!
    MERRY KOLOKAIRINA CHRISTMAS
    k e3etazw to endexomeno oi kourampiedes anti zaxari axni na exoun coconut apo panw. 8a dokimasw kai 8a sou pw g touto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα λίγο θα κάνουμε χριστούγεννα στην παραλία όπως τους Αυστραλούς. Πάντως ο καιρός είναι χάλια, κάθε πρωί βλέπω ότι έχει ήλιο και στεναχωριέμαι... που καταντήσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή