Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν θέλω άνθρωπε μου να παντρευτώ για να σου ικανοποιήσω την περιέργεια!
αν εξαρτώταν απο εμένα ήταννα γίνω 80 να μείνω single, μόνο για να σκάσουν οι θείες μου!
Δεν υπάρχει πιο ενοχλήτικό πράγμα σε αυτό το κόσμο (εκτός απο το κουνούπι μέσα στο αυτί σου την ώρα που πας να κοιμηθείς) απο ανθρώπους που δεν ασχολούνται με το χάος της οικογένειας τους και ανακατώνονται μέσα στη δική σου!
και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, εκνευρίζομαι όταν συγγενεις και ξένοι προς εμένα άνθρωποι λαλούν της γιαγιάς μου που είναι με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ότι θα πεθάνει και δεν θα με δει παντρεμένη!
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ!?
είπα τα και ξέσπασα!
%^&#%^$^
ΑΚΥΡΟ! ΔΕΝ ΞΕΣΠΑΣΑ!!!
μα θέλω να πάω να σπάσω παράθυρα, να βάλω απειλητικά χαρτούθκια πάνω στην εξώπορτα με το μαχαίρι του κασάπη, να τρυπήσω λάστιχα, να βάλω καθαρτικό μέσα στο φαγητό!! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ!
αν ακούσετε τίποτα στις ειδήσεις ......Πρόσωπα και καταστάσεις εντελώς συμπτωματικά και καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα!

8 σχόλια:

  1. πππε, έσιεις ακόμα.
    Εμέναν η μάνα μου διαδίσει οτι το καλοτζιάιριν παντρεύκουμαι τζιαι ούτε πήλε μου εχαρτώθηκα.

    Αη φήλ γιου μαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δικη μου η γιαγια εισσε το παραπονο οτι θα πεθανει και δεν θα με δει παντρεμενη, ετσι και εγινε στο τελος. Αλλα εμενα μου το ελεγε η ιδια γιατι θα εφευγε χωρις να με δει νυφη

    Τζαι γω θα νευριαζα αν μου την εκουρτιζαν τζαι πουπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμαν το καμνουν πισω σου τζι εν σου διουν την ευκαιρια να απαντησεις, εσυ για τον εαυτο σου, αλλα φερνουν σε δυσκολη θεση δικους σου ανθρωπους, εν το σχειροττερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΟΣ!!! Μα σε τι κοινωνια ζουμε ρε παιδι μου! Ποσο κατζιασμένος τζαι πικρης μπορει να εν καποιος για να της πει ετσι πραμα....Νευριαζω γιατι στην Κυπρο γαμος=καταξιωση...ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Postbabylon : Να ζήσετε! Λουκκουμιν εθκιάλεξες ή περιμένεις να χαρτωθεις?

    @ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ: Η άλλη μου η γιαγιά παίζει το cd του εν να πεθάνω και δεν θα σε δω νύφη! Σκέφτομαι σοβαρά να δανειστώ ένα νυφικό μόνο για να με δει!

    @Grouta: Επειδή ξέρουν με ότι είμαι λίο δρακουνούα όταν νεκατώνονται στα προσωπικά μου και έχουμε προηγούμενα με απαντήσεις μου, περιμένουν να είμαι σε ακτίνα χιλιομέτρου να ανοίξουν το στόμα τους...

    @Πρασινάδα: και αν δεν θέλω να παντρευτώ ρε παιδί μου? εν είμαι σίγουρη? εν θέλω να βιαστώ?! τι πρέπει να κάμω δηλαδη?! ειλικρινά ώρες ώρες ζηλεύω σε που είσαι στας Αμερικάς...είναι το plan B μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επισης αποφάσισα ότι όσο μου λένε και στα δικά σου σε γάμους θα τους λέω το ίδιο στις κηδείες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pame twra na ts katharisoume..nomizw ekatalava poia en tzinei pou spernei ta zizania...en i mana tou prwin mathiti mou enen? tha tin kamw poksilliki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω να δεις τι τραβαω!
    Τα ιδια και χειροτερα!
    Μεχρι και προξενια αρχισαν να μου κανονιζουν!

    Ζουμε ενα δραμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή