Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Γκάλοπ!

Σήμερα στη γειτόνισσα της μάνας μου είχα μια επικοδομητική συζήτηση με τον γιο της, που είναι 6 χρονών και ήταν ντυμένος σαν mini me του Spider man! Στην ερώτηση μου γιατί είναι ντυμένος έτσι (μέρα μεσημέρι στις 4 και στους 35 βαθμούς ήταν εύλογη η απορία μου) είπε μου το εξής θεικό : "γιατι? τι ώρα πρέπει να σώσω τον κόσμο?" ντοίιιγκκκ! μια απάντηση που δεν περίμενα!
Φυσικά δεν ξέρω τί απάντηση περίμενα από ένα 6χρονο, αλλά σίγουρα όχι μια που μέσα στην παράνοια θα είχε νόημα...τελικά που μιτσί, τζιαι που πελλόν...!
Και, ΝΑΙ! το ομολογώ....ο μικρός Πέτρος με έβαλε σε σκέψεις...εγώ αν είχα μια super δύναμη σε ένα εντελώς σουρεάλ, παράλληλο σύμπαν ποιά θα ήταν!? σίγουρα όχι να πετώ αζαγιές που τα χέρια μου αλά spider man, να φοράω το βρακί πόξω αλά super man ή να κάνω νυχτερινές βάρδιες αλά Batman (σκέφτομαι τους μαύρους κύκλους στα μάτια)...
Όταν ήμουν μικρή ήθελα να είμαι η SailorMoon!! δεν θυμάμαι καν τι έκανε...πρέπει να την ήθελε κανένας θεός και ζήλευκα...ήθελα να είμαι και λίγο Σογκόκου αλλά με χαλούσε το μαλλί!
Σήμερα σκέφτομαι ΑΝ είχα επιλογή να είχα μια δύναμη ποιά θα ήταν!?
Χμ....Νομίζω να γίνομαι αόρατη! Να τρυπώνω εκεί που δεν το περιμένουν, να μπαίνω σε γραφεία την ώρα που γίνονται συμφωνίες, να βλέπω πως μερικοί αποφασίζουν και κόφκουν ράφκουν, να πετάσσομαι μετά και να έχω στοιχεία!
Να είμαι αόρατη και να πάω στο κομμωτήριο να αλλάξω το χρώμα της βαφής μιας πρώην συναδέλφου να το κάμω μπλέ! Ηλεκτρίκ!
Να γίνομαι αόρατη όταν θωρώ συγγενή/γνωστό μέσα στο δρόμο που δεν θέλω να του μιλήσω!
Να γίνομαι αόρατη και να μεν ζητώ απο την γη να ανοίξει να με καταπιεί γιατί ζητώ της πολλά και ήντα ξέρω εν έτοιμη να ανοίξει να μας καταπιεί όλους!
Να γίνομαι αόρατη να μπαίνω σε τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια να ταξιδεύω παντού.
Να γίνομαι αόρατη και ΠΟΥΦ! να με αφήνουν ήσυχη όταν θέλω!!!!

Εσείς? τι δύναμη θα θέλατε σε ένα Ουτοπικό, Σουρεαλιστικό, εντελώς παράλογο και ανάποδο σύμπαν!?

Εν εκατάλαβα...στο Heroes εν καλλύττεροι??!

11 σχόλια:

  1. Ωραίο θέμα!!!Time travel για μένα... καλά άτε να σου πω την αλήθεια, να τρώω ότι θέλω και να μεν πασhυνίσκω προτιμώ, ενεν δύναμη και τούτο?. ναι είμαι πεζή :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw tha ithela na diavazw ti skepsi twn allwn..kali i kaki itan na exw tin amesi pigi koutsompoliou kai gnwsis!!!!
    @Aenima:an edikaioumoun na exw 2 dinameis , i 2i tha ithela na trww tziai na men pashiniskw....kai na eimai kai pezi:) en me koftei!toulaxiston itan na xanw parapanw thermides pou to na imoun odigos mouaxaxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Aenima: time travel! nice!!! επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να τρως να σπάζεις και να πηγαίνεις πίσω να το αλλάζεις αμέσως μετα!

    @ EagleEye: Ήμουν σίγουρη! και για τα δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ εννα ήθελα να πετώ με την ταχύτητα του φωτός τζαι να κάμνω υπερατλαντικά ταξιδια σε μερικά δευτερόλεπτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα έγραφα το time travel αλλά είδα το κόμμεντ της Ξιπ και θυμήθηκα που κόλλησα ένα διάστημα με το star trek... λοιπόν, πρέπει να εφευρεθεί αυτό το πράμα με τον διακτινισμό! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hmmm epeidi eskeftoumoun to sigkekrimeno thema edo kai kero kai ekateliksa i kaliteri dinami an eprepe na dialekso mia ke mono mia tha edialega na metamorfonoume se oti dipote PX ime stin stasi ke to palio leoforio opospanta arkei na metamorfotho se poulaki na pao jiame p thelo,thelo na krifakouso mia sizitisi ginoume mougia mikri ke pao ke xonoume p piso p tin kourtina etc etc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με την AEnima, να τρώω τζαι να μεν πασhυνίσκω. Τζαι εννοείται τα υπερατλαντικά που είπεν η Ξιπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διακτινισμος ολέ! δλδ να έχω ένα σύνθηματικό, πχ όποτε βάλλω το μιτσή μου το δακτυλούιν μες το φτι μου, να λαλώ έναν προορισμό τζιαι...πφφφφφφ-ΝΤΙΙΙΙΙΝΓΚ, να βρέθουμαι τζιαμάι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Time travel FTW. Ή καλλύτερα, όπως ο Hiro Nakamura (Heroes), master of space-time continuum. Ήταν να επήενα να έβρισκα τον 10χρονο Defiance να του κόψω 2-3 κουβέντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ήθελα όποιος με νευριάζει να τον θωρώ κατάμματα τζαι να κάμνει κακκά πισσιά πάνω του...
    εναλλακτικά θέλω να μπορώ να ρίχνω ηλεκτρισμό. αλλά εκτός του ότι θα ψήνω τους ανεπιθύμητους, δεμ θα χρειάζεται να πληρώνω την ΑΗΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ταξίδι στο χρόνο νομίζω κερδίζει πανυγηρικά!
    Θα ήταν ωραία..να πάω πίσω στο γυμνάσιο ..και εγώ μπορεί να έκανα την Astatus να έχει λίγο παραπάνω stability, να μην παίρνει τα πράγματα τόσο σοβαρά, ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ! πως κυκλοφορούσα έτσι? Γκοτ!

    @ mana: αν τα νεύρα σου δεν είναι καλά, όπως τα δικά μου...θα γίνουμε ένας τεράστιος βόθρος και θα βρωμίσει ο τόπος!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή