Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Όλα του Αυγούστου Δύσκολα!

Την εβδομάδα που πέρασε η κίνηση στα αεροδρόμια ήταν αυξημένη....κατά συνέπεια αυξημένη ήταν και η εναέρια κυκλοφορία, οι πτήσεις και τα νεύρα που μου δημιουργούν οι επιβάτες!!!
Από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο (που για εμένα ήταν μια Δευτέρα που απλά είχαμε 15...όπως και τα τελευταία 4 χρόνια τουλάχιστον) πήγα στη Μύκονο, στη Ρόδο, στη Θεσσαλονίκη, στη Βαρκελώνη, στην Αθήνα και λάστ μπατ νοτ λίστ στη Μυτιλήνη. Έκανα μια λίστα με τις Τοπ τεν ασχολίες του Κυπραίου μέσα στις πτήσεις:
10. Ξυτιμάζει (που άποψη απλά επειδή μπορεί!)

9. Πάει τουαλέτα ατ λίστ 2 φορές έκαστος (εκτός από τους ήσυχους επιβάτες που για μια ώρα μπορούν να κάτσουν χωρίς να κάμει επανάσταση η κύστη τους)

8. Προσπαθεί να συνάξει τα κοπελλούθκια του. (εν θέλει να κάτσει λαλεί μου μια προχτές...εγύρισεν το μάτι μου ανάποδα! αν επίενες με το αυτοκίνητο με 300 χιλιόμετρα την ώρα να σταματήσεις και ελάλεν σου η 3χρονη κόρη σου εν θέλω να κάτσω ήταν να την αφήσεις?! ΓΚΟΤ)

7. Τρώει!

6. Παραπονιέται για το φαγητό που τρώει!

5. Πίνει (και εγώ σαν επιβάτης ένα κρασούιν πίνω το! χαλαρώνεις ρε αδερφέ)

4. Παραπονιέται που εν έχουμε Carlsberg και Κεο τσακρίν παγωμένες... α) είναι ελληνική εταιρία κύριος! παλέ καλά που δεν έχει ΜΥΘΟΣ! Είχες και σπίτι σου Amstel και Heineken?!
β) Τα καινούργια αεροπλάνα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΓΕΊΑ! ψάξε το! δεν έχουν χώρο για ψυγεία και δεν πρόκειται να βάλουν για να πίνεις εσύ την μπύρα σου τσακρίν! τεικ ιτ ορ λιβ ιτ! έχει και νερό!

3. Ζητούν κουβέρτες και μαξιλάρια! (ΓΚΟΤ ΔΗΛΑΔΗ! 1 ΩΡΑ ΠΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ! αν κρυώνεις βάλε κάτι μαζί σου να βράζεις! Αν δεν είσαι σε εταιρία που τα πουλάει τούτα να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα για τον καθένα! αν εξαρτώταν απο εμένα πιστεύκεις ήταν να σου λαλώ δεν έχει!?!? να με πρίζεις?! ήταν να έχει ένα σε κάθε κάθισμα για να μεν μου ζητήσεις... (μαζί με την μπύρα την τσακρίν που μπάι δε γουέι η καλαμαρού δεν ξέρει τι σημαίνει το τσακρίν....χαλόου????)

2. Πίνει (δις)

1. Παίζει angry birds στο i phone ή στο i pad του! Ι like them! I envy them! ήσυχοι, διακριτικοί και αποβλακωμένοι (Ι ΛΑΑΑΒ ΔΕΜ!!!!)

Συγνώμη αν νιώθεις ότι ανήκεις σε μιά ή περισσότερες (χειρότερο!!!) απο αυτές τις κατηγοριές αλλά ....ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ!!! ενάφ ισ ενάφ!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου