Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Έπρεπε....εν έπρεπε!?

Πρέπει να δείχνουμε το νου μας ρε κουμπάρε!?
Σήμερα πήγα μια Αθήνα το πρωί και μια Θεσσαλονίκη το μεσημέρι έτσι για να βρέθεται...
Αν εξαιρέσεις την κούραση από το πρωινό ξύπνημα ήμουν μια χαρά...
Πετούσε η ομάδα!
Στις πτήσεις μας είμαστε 2 κυπραίες αεροσυνοδοί και 2 καλαμαρούες! (εκαρφώθηκα? σε ποια εταιρία δουλεύω? Όποιος ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ας κοπιάσει!!!)
Anyway! To the point! Απο την Αθήνα στη Λάρνακα φέρναμε κάτι ομοιώματα ανθρώπων- απόγονων του Frankenstein που πρώτη φορά πρέπει να βγήκαν απο σπίτι τους που λές και στην Κύπρο δεν ξέρουμε να μιλάμε άλλη γλώσσα που τα αλαουρνέζικα!!!
Σε κάποια φάση έρχεται η συνάδελφος (μια Θεσσαλονικιά με το λλλλλλ έντονο) και ήταν έτοιμη να κλάψει...λαλεί μου πήγαινε στα παιδιά (ο Θεός να τα κάμει τα παραπούλια του εξ'αποδώ) τα οποία είχαν κάνει έντονη την παρουσία τους στο αεροπλάνο, εφωνάζαν, εχαριεντίζουνταν, εκουντούσαν, επίναν και μετά ε-ρέουνταν! πως να το γράψω?!
Μιλούσαν της καλαμαρούς τα πιο χωρκάτικα κυπριακά που ούτε σε σειρές εποχής του ΡΙΚ εν ακούεις και εσπάσαν της τα νεύρα της...Ξιτιμασια που της είπαν δεν λέγεται, τάχα επαραγγέλαν ποτά αλλά τι π...ττι και μ...ννι της εσύραν δεν φαντάζεστε ώσπου άλλοι επιβάτες -Κυπραίοι- είπαν της κοπέλας να μεν τους δια σημασία και εβάλαν τους τις φωνές...

Περιττό να σας πω ότι τα νεύρα μου εγίναν κρόσια! Όπως τα Looney tunes που τρέμουν και φκάλλουν αζινούες....ΕΤΣΙ
πάω να πάρω εγώ την παραγγελία (αν και είχα αποφασίσει ότι θα έπιναν Κώνειο on the rocks)
τάχα μου τάχα μου εν εμίλησα κυπριακά...Αρκέψαν μου και εμένα τα δικά τους...άκουα τους...άκουα τους και στο τέλος είπα τους "Πόθεν έρκεστε?" -ωωω τζιαι ουαου τζιαι κυπραία τζιαι κακόν - και να συνεχίζουν τα δικά τους...να μας ακούει όλο το αεροπλάνο, να παραπονιούνται οι επιβάτες....Ρώσσοι, Έλληνες, Εγγλέζοι, Κυπραίοι - Ο πύρκος οΪ της Τυλλιρκάς αλλά της Βαβέλ μέσα στο αεροπλάνο!

Είπαν μου ότι επίαν Πάρο (να ελέγξω στο χάρτη αν την εβυθίσαν ή αν υπάρχει ακόμα...) εδείξαν και εκεί τον νουν τους και εφίαν....
Έκαμα τους παρατήρηση και είπα τους να μου δώσουν τα boarding pass τους τάχα μου γιατί τα θέλει ο captain...

Τέλος πάντων.... στην προσγείωση εμιλούσαν στα τηλέφωνα και επειδή εθέλαν να κρατήσουν τα ποτά τους όταν έκατσε το αεροπλάνο εσύραν τα πάνω στη διπλανή τους μια γιαγιά που ταξίδευε μόνη της με το μπαστουνούι της..είδα την μετά και ήθελα να βάλω τα κλάματα που την ντροπή μου...

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο περάσαμε απο το τελωνείο και είπα στους καλούς κυρίους εκεί ότι μια ομάδα νεαρών που ήταν στην πτήση μας ήταν πριν στο Amsterdam και ήταν connection τους η Αθήνα...επίσης του είπα ότι ήταν επιθετικοί και περίεργοι σαν να ήταν υπο επιρροή ουσιών και έλεγαν ύποπτα πράγματα για τις αποσκευές τους καθώς και για ύποπτες τοποθεσίες ουσιών πάνω τους....
Χωρίς boarding pass απο την Πάρο για Αθήνα και Αθήνα Λάρνακα άτε να αποδείξεις ότι εν είσαι ελέφαντας...

Ανοίξαν τους τις βαλίτσες και εκάμαν τις αλέ ππερέ! Μετά επήραν τους σε ένα δωματιούι και εκάμαν τους physical check.....δεν θέλω να μάθω πόσο εξονυχιστικος ήταν ο έλεγχος!!!

Έπρεπε....εν έπρεπε!?

10 σχόλια:

  1. amana mou filenada ekames tous poxilikki!axizen tous! ethimises mou tous allous tous gerimous pou erkoumastan pou kriti pou efkalan ta loukanika tziai ta polipI tziai efwnazan sinexeia oti theloun mpires oi xwrkatoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα εν υποχρεωτικό να δείχνουν τον νουν τους όπου παν?! γράφει το πας στο ticket ή πας το DNA?! Γιατί και εγώ Κυπραία είμαι και Κυπριακά i am speaking αλλά εν δείχνω τον νουν μου όπου σταθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο! Εκτός από επαγγελματίας είσαι και ευρηματική :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E! giati mana mou en annikses tin porta na tous petaksis ekso!!!!En tzie itan na tous liftoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουυυυυυυ εγύρισεν μου τωρά! Έκαμα τζι εγώ χαράν πως εννα είσαι πας το αεροπλάνον που εννα μας πάρει Αθήνα αλλά είσαι σε άλλην αεροπορικήν εταιρία! τς τς τς έννεν έτσι που κάμνουν φιλενάδα! Εννα shίσουμεν τα κλατσό μας α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επρεπε να τους περιμένεις να φκουν τζαι να τους κάμνεις γεια με το σhερι σου τζαι να κάμνεις το σατανικό "μουα χα χα χα χα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Pasxalina: Πάντα! Ευχαριστώ!

    @ Elena G: Δεν ανοίγει η πόρτα του αεροπλάνου όσο είναι στον αέρα...μην φανταστείς ότι δεν το σκέφτηκα!

    @ Invictus: εν 4.95 ένα καλτσό της προκοπής...σκέφτου το ξανά! πάντως αν επίες πέρσι με την ίδια εταιρία που θα πας φέτος το πιο πιθανό είναι να σε συνόδευσα!

    @ Defiance: Ευχαριστώ! Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

    @ Πρασινάδα: Φυσικά έμεινα πριν τους βάλουν μέσα για έλεγχο και έβλεπα τους! Έσκασα τους και ένα χαμόγελο την ώρα που έλεγαν του τελωνιακού να με ρωτήσει αν ήταν μαζί μου στη πτήση, γύρισα την πλάτη μου και έφυγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επρεπε...
    και μη χειροτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επρεπε καλο!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλα να τους κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή