Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΓΚΟΤ!!!

Χτες πήγα δουλειά....
Έκανα ενα ωραιότατο πρωινό Λονδίνο. Ξύπνησα το πρωί στισ 5κ30 πήρα τα ππουρτού μου και πήγα αεροδρόμιο...κατα τις 1 φτάσαμε στο Λονδίνο, εφακκούσαμεν μια ώρα άσκοπα γυριλούθκια πάνω απο το Χίθροου γιατί είχε τράφικ (για ακόμη μία φορά στο αεροδρόμιο) και καταλήξαμε σε άλλο τέρμιναλ απο το προκαθορισμένο γιατί αλλίως ήταν να πετάμε ακόμα!
Όλα καλά μέχρι εδω! στις 2 έπρεπε να φύγουμε για την επιστροφή...Μπήκαν οι επιβάτες μέσα σιγά σιγά και εγώ η ΚΑΗΜΕΝΗ απάντησα στο call μιας κυρίας...Απο εκεί και πέρα ήταν τα 5 πιο κουραστικά λεπτα που είχα στη 14ωρη πτήση μου!
Μια εγγλεζοκυπραία, ετών ....πολλών...τυπική κυρία με τα κιλάκια της, μαύρη φουστούδαν κάτω απο το γόνατο, στυλ σακκούλα της πατάτας..μπλουζούδα κοντομάνικη σαιζ XXL με σχέδιο...μπάσταρδο τρίου μεταξύ ζέπρας με ελέφαντα και πάπια! χάλια!!

Εγω: Παρακαλώ? θα θέλατε κάτι?

Κυρία: oh yes honey...can i have a pillow?

εγω: Yes...as soon as we finish with all the passegers i will get you one (εν μπροστά στα ανέθεμα τα γέριμα...θέλω μισή ώρα να πάω!)

Κυρία: What??! (φωνάζει και καταλαβαίνω ότι είναι θεόκουφη!)

Εγώ: give me a minute and i will come back..

Κυρία: OK! Thank you mana mou kai o theos na se siepei!

Τέλια...Κουφή, εγγλεζοκυπραία...με accent!
φέρνω της το μαξιλάρι...

Κυρία: Can i have kai mia patania please?! (ntoigk!)

έφερα της και την "πατανία"..

κυρία : Can i have a coffee!?

εγώ: Φυσικα...να σας φέρω σε λίγο...(να μας ακούει όλο το αεροπλάνο τωρά!) να μου φωνάζει και να της απαντώ και να μεν καταλαβαίνει!

Δείχνουμε του κόσμου μέσα στη μέση της καμπίνας τα σωσίβια, κακά, ιστορίες, μάσκες...Είμαι εγώ μέσα στη μέση του αεροπλάνου, δεν μιλάει κανένας και γυρίζω να δείξω τις πόρτες πίσω....ακοούγεται μια φωνή απο το βάθος....
"WITH ZAXARO KAI MILK PLEEEEEASEEEE....GIATI PREPEI NA ENERGITHW!"

Αν είχε γη κάτω απο τα πόδια μου θα ήθελα να ανοίξει και να με καταπιεί!!

Όσο για τη κυρια...είπιε το καφέ, ενεργήθηκε και κοιμήθηκε για όλη τη πτήση...Ευτυχώς γιατί ένας Θεός ξέρει τι θα άκουγα ακόμα....

6 σχόλια:

  1. "WITH ZAXARO KAI MILK PLEEEEEASEEEE....GIATI PREPEI NA ENERGITHW!"

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Εννα ενεργηθώ που το γέλιο νομίζω!
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού όπως ήμουν εκεί κοκκίνησα, εκοπήκαν τα πόδια μου και οι επιβάτες ειλικρινά νομίζω περίμεναν πως και πως να δουν αν θα ενεργηθεί η κυρία...είχαμεν την εννοια της μετά...θα τα καταφέρει, εν θα τα καταφέρει?! ευτυχώς ο καφές με το ζάχαρΟ και το milk βοηθά τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε ελέισον πιον! Τούτες εν πρέπει να τες αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθερες. Μεν ανησυχείς όμως, εν τζείνη που έγινεν ρεζίλι τζαι όι εσύ. Εσένα αντιθέτως μάλλον σε εθαυμάσαν για την υπομονή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sorry alla i geneka ithele na energithei ! einai mia apli fisikotati anagki! en je enna se kartera esena i geneka astati mou gia na deixeis prota ta sosivia sou etc!! E ma signomi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χέσει εννοουσε;;;;;

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Οικολογική Οικογένεια: Να ζήσουν ΟΣΟΙ γιορτάζουν! Θα ήθελα να τονίσω ότι και εγώ έχω φυσικές ανάγκες αλλά δεν το ανακοινώνω σε 150 αγνώστους κάθε φορά!:)))

    @Coula: Ναι! και ευτυχως για εκείνη τα κατάφερε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή