Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Γκραφιτιαες ξιου!






ΟΚ καταλαβαίνω ότι το graffiti είναι τέχνη! παραδέχομαι ότι υπάρχουν κάποια που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, όπως στο τέλος της Ονασαγόρου στη παλιά Λευκωσία...πάντα μένω και τα χαζεύω....
ΑΛΛΑ people! Το ΟΜΟΝΟΙΑ, ΘΥΡΑ 9, ΑΠΟΕΛ και τα λοιπά συναφή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GRAFFITΙ είναι απλά αδκιασεροσύνη, χωρκάτικα ,μια απέλπιδα προσπάθεια να δείξεις ότι υπάρχεις και γεμίζουν ανούσια τους τόπους!
Αρέσκει σου τόσο πολλά!? κάμε το πάνω στο τοίχο του σπιτιού σου να το βλέπεις! Οϊ σε round about e.g. κυκλικούς κόμβους για εσένα θα ειρωνευτείς!
Έπιασε με η μανία πριν απο 4 μέρες και παρατηρώ όπου κυκλοφορώ τους τοίχους....δεν υπάρχει ΕΝΑ round about graffiti free! μαύρες γραμμές ανούσιες, μισοτελιωμένες τις περισσότερες φορές γιατί του μιτσί που το έκαμνεν πρέπει να του εκοπήκαν τα ύπατα που κανένα αυτοκίνητο που έδωσε περισσότερη σημασία...
Εκτός απο το ότι ειναι άσχημα οπτικά και πληρώνει η μάμα σου και ο παπάς σου μιτσί ομονοιατούι - αποελιστούι για να τα πογιατιστούν που πάνω...εσκέφτηκες ποτέ ότι γράφεις τα και είσαι μέσα στη μέση του δρόμου τη νύχτα με μεθυσμένους οδηγούς να πελλοβουρούν!?
Σόρυ που σου συνέντρηψα το γιούνιβερς σου αλλά όι μόνο είσαι κακόγουστος και ανούσιος...είσαι και άμυαλος! (για να μεν πω ηλίθιος και θιχτεις μου!)


2 σχόλια:

  1. Το καλλύττερον εν τζίνον ποτζί κοντά στην Αρχιεπισκοπή που λαλεί "Είμαστεν ούλλοι Παλαιστίνιοι" χαχαχαχα
    κάπου πρέπει να έχω τη φωτογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το χειρότερο είναι να γράφουν πάνω σε τοίχους και περιτοιχίσματα σπιτιών! έχει ένα ατέλειωτο ποτζει στον αρχάγγελο που το θωρω και λυπούμαι το...ετσι τζιαι κόψω κανέναν να κάμνει έτσι πραμα σπίτι μου μα το θεο θα τον λύσω που το ξύλο (αν μπορεσω)!
    εμενα αρέσκουν μου τζείνα στουσ δρομους....Στέλλα αγαπώ σε!!! μα ως πόσον τζιαιρόν ρε κουρούπεττε εν να την αγαπάς? ατε να δω!!!!τζ αν αγαπήσεις αλλην ύστερα εν βία να γεμώσεις τους τοίχους στους δρόμους? πε της το τουλάχιστον..ενεν βία να κάμνεις ακροβατικά να τα γράφεις τζιαι πας τες γέφυρες... γκρρρρ ενευρίασα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή