Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

7UP

5 μέρες έλειπα στο γύρο της Ευρώπης με τη δουλειά...σχετικό πόστ θα συντάξω λίαν συντόμως γιατί έζησα κάποιες στιγμές απο εκείνες που θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί...αλλά θέλω να γράψω και εγώ τα 7 μου πρώτα:

1) Άλλαξα 6 δημοτικά, 2 γυμνάσια και 2 λύκεια για να τελιώσω το σχολείο!
Όχι δεν ήμουν απροσάρμοστο απλά ο παπάς μου είναι στρατιωτικός και υπηρετούσε στην Ελλάδα, οπότε είμαι ajustable! Όπου θέλεις στείλε με! Νομίζω ότι απλά δεν μπορώ να μείνω ένα τόπο εξαιτίας αυτού του τρόπου ζωής οπότε, συνεχίζοντας μετά το σχολείο πήγα να σπουδάσω και άλλαξα 4 σπίτια σε 4 χρόνια, ήρθα Κύπρο έφυγα απο τους γονείς μου πήγα σε δικό μου διαμέρισμα και ένα χρόνο μετά μένω με τον φίλο μου και παρακαλώ τον εγώ να πάμε στο εξωτερικό για να δουλέψει! Δικαιολογώ το Astatus και με το παραπάνω

2) Πριν να κοιμηθώ πρέπει υποχρεωτικά να κάνω 3 φορές το σταυρό μου! Δεν έχω ιδέα γιατί πρέπει να μου έμεινε απο μικρή κανένα κόλλημα! Και αν είμαι πολύ κουρασμένη και δεν σώνω απλά κάμνω τον μέσα στο νου μου 5 φορές για να ισοζιάσει!

3) Πιστεύω ότι υπάρχουν εξωγήινοι και περιμένω ότι όταν βαρεθώ να αλλάζω σπίτια στην Γη απλά θα μου προσφέρουν πολλές εναλλακτικές.

4) Είμαι γειτόνισσα της Μάνας! Ούφ είπα το!

5) Έχασα με τραγικό τρόπο μια φίλη μου το 2008 και πιστεύω ότι με προστατεύει απο τότε ότι και να κάνω, είτε είναι απόφαση για δουλειά, είτε είναι να πατήσω στο στόπερ του αυτοκινήτου την κατάλληλη στιγμή, απο τα πιο σημαντικά στα πιο ασήμαντα, σε ΟΛΑ.

6) Δεν μπορώ να φάω συκώτι με τίποτα! και σε κώμα να είμαι αμα μου το ταίσουν θα το καταλάβω!

7) Όταν πήγα να σπουδάσω ήμουν 47 κιλά, 3 μήνες αργότερα όταν ήρθα Κύπρο ήμουν 63! Στην πορεία έμεινα 55 για 3 χρόνια κατα τη διάρκεια των σπουδών μου.
Στην τελευταία μου εξεταστική έδωσα σε ένα μήνα 30 μαθήματα, πέρασα και τα 30 και έπιασα το πτυχίο μου...σε αυτό το μήνα έχασα 9 κιλά και απο 55 ήρθα στην Κύπρο 46! Οι φίλες μου που ήρθαν να με πιάσουν απο το αεροδρόμιο ήταν ένα απο τα αστειότερα θεάματα που είδα ποτέ!

Bonus 8) Σπούδασα Φιλολoγία...αλλά πάντα ήθελα και πάντα θα προσπαθώ να δουλέψω στα ΜΜΕ!

Αυτά from me!



6 σχόλια:

  1. panagia mou..pou touta oulla mono tzino me to stavro me ekseplikse....oso gia to sykwti..gi afto einai oi filoi..pasare mou to!!!!
    p.s. esi eides asteio theama st aerodromio...emeis tin anoreksia na kineitai pros emas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. En itan anoreksia kori afou kai twra etsi eimai! kai prin figw etsi imoun! to ifos sas omws itan ola ta lefta!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. talk about the yo-yo effect man! alla en klassiko na valleis varos sthn arxh twn spoudwn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κόρη γειτόνισσα, αν βάλω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος θα με ψηφίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an psifiza dapanw da nai! laleis na metaferw ta eklogika mou?! pe mou an tha valeis kai en diadikasia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή