Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ....ΕΓΩ vs Μέρφυ!


Την προηγούμενη Τρίτη καθόμασταν με το φίλο μου στα βραστά μας και ήρτεν μας η φαϊνή ιδέα να πάμε στη Βαρκελώνη να δούμε την Barcelona το Σάββατο...
Εκλείσαμεν τα τικετς μας με την Ryan Air (don't you dare) ήταν Ο ΠΑΝΙΚΟΣ μέσα στο αεροπλάνο! γεμάτο Κυπραίους λες και πρώτη φορά εβγαιναν που την τρυπούν τους!
Καλά η Βαρκελώνη άπαιχτη.
Το Camp Nou είναι μια μικρογραφία του δικού μας ΓΣΠ....είχε ένα μουσείο που ανατριχιάζεις να μπεις, οθόνες, οθονούθκια touch όλα, διαλέγεις και βλέπεις...κάπου στα 500 βραβεία συν τα 6 τοπ τα περσίνα....μπήκα στα αποδυτήρια που μπαίνουν παίχτες και ΠΑΙΧΤΕΣ με τα τζιακούζια τους, τα μαζαζ τους...το γήπεδο καθίσματα για 100.000 άτομα και οι θέσεις μας εμάς σε ένα ύψος περίπου 70 μέτρα απο το έδαφος....είμαι αεροσυνοδός και ο φίλος μου πιλότος και πάθαμε υψοφοβία! δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε και να κάνουμε φόκους στο γήπεδο! (φώτο απ) έβαλε ο Messi τρία γκολ έτσι άνετα της Atletico και απο εκεί που καθόμουν ένιωθα ότι έπαιζα PRO! ήταν τέλια!
Αλλά Barca και πελλάρες! Ομονοια, Αποέλ, Ανώρθωση και Άγιος ο Θεός! Ένυχάου θα πώ απλά να ανοίξουμε τα μάτια μας και παίχτες και ιθύνοντες και οπαδοί και να συναχτούμε τσας!
Συνεχίζοντας αυτή η κατατάλλα τέλια βδομάδα επιάσαν με τηλέφωνο που την Κύπρο να μου πουν ότι την Παρασκευή τη νύχτα έπαθε εγκεφαλικό η γιαγιά μου, (η μάμα της μάμας μου σημαντική λεπτομέρεια),ευτυχώς ερχόμουν πίσω Κυριακή νύχτα, είχα ώρα να το χωνέψω, επία στο νοσοκομείο, έπαθα κατάθλιψη, ήρτα σπίτι, έκλαψα, ξέσπασα οκ!
Επιάσαν με τηλέφωνο να πάω πίσω στη δουλειά μου και εκεί που ήμουν προετοιμασμένη τον άλλο μήνα να μετακομήσω με το φίλο μου στην Αγγλία έτα ούλλα τζιαμέ έμεινα χάσκαλα!
Σύγχιση τούτη, σύγχιση και η γιαγία και το ΤΟΠ ήρθε σήμερα...
Πήγα να δω τη γιαγιά στο νοσοκομείο και είδα τον παπά μου στις Πρώτες Βοήθειες....χμμμμμ
μετά είδα και τον αδερφό του παπά μου....ΧΜΜΜΜΜ μετά είδα και τον παππού μου (ο παπάς του παπά μου) πάνω στο φορείο! SURPRISE! εγκεφαλικό!
ΕΝ κατακλείδι!
Τέλια η Βαρκελώνη!
Το Camp Nou προσπαθεί να φτάσει το ΓΣΠ και κάποτε ΙΣΩΣ τα καταφέρει
Ένα σετ παππούς - γιαγιά στο νοσοκομείο με διαφορά 3 δωματίων στον ίδιο όροφο
Ένα σετ παππούς- γιαγιά στο χωριό αγχωμένοι
Ο μποϋ χρεντ φεύγει και ένας Θεος ξέρει πότε θα ξαναέρθει

Εγω vs Μέρφυ 0-1000

Αλλά ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΜΕΦΡΥ go gireftou allou!

2 σχόλια:

  1. filenada tha mporouses na giriseis metaglwttismeno me to senario sou...fisika tha prepei na apokalipsoume oti en eisai paidi twn goniwn soy alla twn theiwn sou pou exoun alla 10 paidia kai den mporousan na se anathrepsoun etsi polli fai pou trweis....
    ate elpizw na sou esasa ti diathesi sou...
    p.s. oi theioi sou stin poreia ekerdisan 10 ekatommiria sto joker....piaine na diekdikiseis tz afistes agglies tziai tes saiprous eargoueis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπομονή κόρη. Όπώς λαλούν οι παλιοί, ετρίτωσε το κακο, έτσι τωρά μεν ανησυχείς τζαι θα έρτει η σειρά των καλών. Ο κύκλος θα γυρίσει.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή