Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σταματήστε να γεννοβολάτε!!!

Για όσους θέλουν να με ροτσιάσουν γιατί θέλω να ξιλείψω το κυπριακό γένος έχω να πω να κάμουν κράτειν για να δουν τι εννοώ. Απευθύνουμαι στα άτομα που θέλουν να ονομάζονται γονείς και που καπαρτίζουν μες στον κόσμο για το γιον τους και την κόρη τους ενώ στην πραγματικότητα γράφουν τους κανονικά. Δυστύχώς τες τελευταίες μέρες είμαι πολλά σικκιρτισμένη με τούντα άτομα διότι ενεν μόνον τα κοπελλούθκια τους κρίμα αλλά στην τελική τρων την και τα υπόλοιπα.!
Συμβάν νούμερο 1: έχω ένα μαθητή εν που την αρχή του χρόνου εν είχε μέρα που να σιωπήσει και να με αφήκει να κάμω μάθημα. Βρε ελάλουν του είσαι τιμωρία το διάλειμμα, εδιάλεε το παγκάκι που εν να κάτσει, βρε έσιεις έξτρα εργασία , έκαμνεν την και εν εδιαμαρτύρετουν..
Στες πολλές τες μέρες λαλώ τζιαι γω να πιάσω την μάναν του να δούμεν τι γίνεται.... Πιάνω την κυρία τηλέφωνο...εν απαντά....Εν τω μεταξύ λέω στον μιτσή ότι έπιασα την μάνα του μα έν απάνταν.... Αντί να μου πει τα συνηθισμένα οϊ οϊ μεν την πιάσεις ...λαλεί μου πιάστην η ώρα 4μιση που εν να σχολάσει (με ενθουσιασμό)! τούτον ήταν..λαλώ εν σημασία που θέλει...πιάνει με η κυρία ύστερα τηλέφωνο, αχάπαρη κανονικά ..''εε καλαν να το πω του παπα του να δω τι εν να κάμουμε..... και της λέω κι ότι εχάρηκα που έμαθεν τα λόγια του για το θεατρικό (είπα να της πω και κανένα θετικό) και τι μου λαλει????????
Μα ποια λόγια???? επήρα τζάψα!!! τι να της πω? ότι εν άχρηστη και γιατί εκαμε αλλο δκιο κοπελλούθκια αφού εν τους διά σημασία??? πέτε μου... ειλικρινά εν μπορείτε να φανταστείτε πόσον τον ελυπήθηκα τζ ακόμα παραπάνω πόσο ενευρίασα με μένα που εν το κατάλαβα πιο πριν κι αντί να τον τιμωρώ να δούμεν πως θα το αντιμετωπίσουμε...
Συμβάν νούμερο 2: Ημουν εχτές στο Γκλόριας καφέ που είχε και παιδότοπο για να πίνουν οι γονείς τον καφέ και να βλέπουν τα παιδιά να παίζουν....να πίνουν και να βλέπουν είπαμε, όχι να πίνουν και να χάσκουν... είχε ενα ζευγάρι άραξε κανονικά και ούτε που ενοιαστήκαν ότι ο γιος τους έσιρνε πέτρες των άλλων μωρών και έσιρε τζιαι ένα αλλο μωρό που το παιχνίδι κάτω...Να σημειώσετε ότι οι άλλοι γονείς ενευριάσαν τζιαι εγυρεύκαν τους γονείς του να τον συνάξουν τζιαι τζείνοι εν εκινούνταν....
Συμβάν νούμερο 3: Ετυχε εχτές να δω τζιαι ένα επεισόδιο που τες απεγνωσμένες νοικοκυρές τζιαι τζαμέ λαλώ Κανεί! είσιεν έναν νεαρό που τον τζιαιρό που ήταν μιτσής έγραφεν τον η μάμα τζιαι εμεθοκοπούσε...σιγά σιγά εμίσισεν τες γυναίκες τζιαι άρχισε να τις σκοτώνει...
Μα εν τζιαι εν τυχαία που τα τελευταία χρόνια έχουμε τόσες αυτοκτονίες τζιαι τόσους φόνους...Γεμώνουν τους οι γονείς με ψυχολογικά τζιαι δεν μπορούν ν ανταποκριθούν στον έξω κόσμο τζιαι είτε αντιδρούν με βία είτε είναι θύματα βίας ...το λεγόμενο bulling στα σχολεία....Εν γίνεται γ.......το να δημιουργούν οι γονείς προβλήματα αντί να τα λύνουν...Απλά να μεν γίνουνται γονείς..Εν κάμνετε ρε κουμπάρε..παραιτάτε..
Ειλικρινά είμαι πολλά νευριασμένη τούντες μέρες με τουτες τες καταστάσεις. Εν γίνεται να τα τραβά ο κάθε δάσκαλος και γενικά ο κάθε άνθρωπος που τυχαίνει να εν γύρω τους.Ας αναλάβουν τες ευθύνες τους, αλλιώς εν καλό τζιαι το γραφείο ευημερίας...Διότι βία στην οικογένεια ενεν μόνο να δέρνουν τα μωρά, αλλά τζιαι να τα γράφουν τζιαι να τα παραμελούν τζιαι να τα μειώνουν.

9 σχόλια:

  1. όσοι θέλουν να γίνουν γονείς πρέπει να δίνουν εξετάσεις, όπως δίνουμε για να πάρουμε άδεια αυτοκινήτου ή να περάσουμε πανεπιστήμιο. απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς μανα εδώ θα ισχύσει το λεγόμενον μας...εν νύχτα που έπκιαες την άδεια σου? οποταν που είμαστε? πουποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xalia ta nevra sou!!! exeis dikaio omws...en ef8ini re koumpare! ennen pipelo g to spiti! protinw opoios skeftetai na kamei mwro na pigainei mia mera MIA MERA mono se ena dimotiko na dei tin katastasi kai na katsei meta na tous diavasei kiolas...ate en mwra exei giagiades pappoudes vouroun ta! poios en na tous diavasei o pappous oksa i giagia na tous kamei live link me ton deftero pagkosmio! 8elei ipomoni to 8ema kai oi tsenti! ivran oloi tin efkoli lisi...pan ta mwra sxoleio....meta plirwnoun kapoio diavazei tous, meta kammia mappa (an en normal) i kanena tennis (g aftous pou prwtotipoun)... ASXOLEI8OU MANA MOU ME TO PAIDI SOU! oufffffff

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυαγαπημένη άστατους πουλί θα συμφωνήσω !!!εκατάντησεν αηδία! θέλω δασκάλα να διαβάζει του γιου μου γιατί εν κάθεται μαζί μου! έλεος! εμένα συμφέρει μου να μεν διαβάζουν μαζί τους...τουλάχιστον ωσπου να διοριστώ! πόσες δικαιολογίες πλέον εν να λαλούν για να τες πιστεύκουν οι ίδιοι πρώτα και ύστερα οι άλλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράγματι, οι παραπάνω εν γκουβερνάντες που θέλουν και όι δασκάλους για τα μωρά τους. Αρέσκει μου που τούτοι οι αχαϊρευτοι σε μια φάση διερωτούνται γιατί "έγινεν έτσι" το παιδί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αννοίεις μεγάλο θέμα ντήαρ!
    Εν λυπηρό που έshει τόσους πολλούς τζαι τόσες πολλές που δεν αντιλαμβάνονται ότι η πατρότητα/μητρότητα σημαίνει ΕΥΘΥΝΗ. Σημαίνει να βάλλεις τες ανάγκες μιας ψυχής ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. Σημαίνει να σκέφτεσαι το μωρό σου πριν που οτιδήποτε άλλο. Σημαίνει να ΘΕΛΕΙΣ και να ΝΙΩΘΕΙΣ ότι η διαπαιδαγώγηση του μωρού σου είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ευθύνη δική σου τζαι μετά του οποιουδήποτε δασκάλου.

    Έπρεπεν η μήτρες να έρκουνταν με password τζαι να επέρνας που εξετάσεις (including IQ) γραπτές τζαι προφορικές για να το μάθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eίμαστε γενιά καλομαθημένων . Καλοπερασάκηδων. Που έρκεται το μωρό σαν δώρο Θεού τζαι εν ξέρουμε να το εκτιμήσουμε , να χειριστούμε σωστά μια ζωή που βασίζεται μόνο πάνω μας. Ή που θέλουμε το μωρό να το κάμουμε για παρέα ή για παιχνίδι ή επειδή οι άλλοι φίλοι εκάμαν , για τη διασκέδαση αλλά ξεχνούμε ή δεν γνωρίζουμε καν για ευθύνες. Άλλοι λίγο άλλοι πολύ. Νομίζω η λύση της Μάνας θα ήταν καλή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AXAXAXAXAXAAA
    Σχετικά με :
    "οκέι Μιστερ Κκουλλάς! Επειδή εφοούμουν σε που μιτσιά εν να γράφω στα ελληνικά άμπα τζιαι φάεις με!!!!¨) "
    από απάντηση σου στο προηγούμενο ποστ

    Έλα τώρα , δεν είδες ότι γράφω στο προφίλ μου :
    "NOT WHO YOU THINK..."
    Ουπς , μα έγραψα το Αγγλικά ? ;-)


    Πάντως εκτιμώ την αλλαγή και ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Defiance opws to eipes!en gkouvernanta pou theloun...gi afto kai sta oloimera meiniskoun oi ataktoi i tzeinoi pou oi goneis tous en exoun pou na tous afikoun!!!
    @ Ivictus tha simfwnisw kai me sena gia tin eksetasi IQ! i alithkia xreiazetai....eskeftikes omws kapoian pou kofkei polla to iq tis kai katastrwnei ipoxthonio sxedio gia na tiliksei nearo zamplouto kai o monos tropos en na meinei egkios??? dame mporei na men leitourgisei i eksetasi...prepi na skeftoumen oles tis parametrous kai meta na proteinoume kapoies idees stous epistimones!!!
    @Kkoullas...gelas gelas alla gia sena etrwa oullon to fai mou eidallws tha me etrwes esi.....egelasan mou tziai fae fae eidamen ta xairka mas:PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή