Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Διαγωνισμός Καλύτερου σεναρίου!!!!



Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας μπαίνουν στο νου μου παράλογα ερωτήματα που ίσως να μεν έβρω ποττέ την απάντηση...Ένα ερώτημα που με βασανίζει εδώ και ένα μήνα , μη σας πω και παραπάνω...είναι από πού προήλθε η φράση ''ΕΚΛΩΤΣΗΣΕΝ ΤΗ ΣΙΚΛΑ''।



Έκαμα διάφορα σενάρια μες στο νου μου και σας παραθέτω μερικά:



Α) έισιεν έναν που την ώρα που ταν χαμέ τζιαι ήταν έτοιμος να τεζάρει, έκαμεν με τα πόθκια του το τελευταίο αντίναμα, τζιαι τζείν την ώρα όλως τυχαίως ήταν η σίκλα με το φλόκκο τζιαι κλώτσησεν την τζιαι σιόνωσεν την! Τζιαι εφώναξεν η σπιτονοικοτζιρά.....Βουράτεεεεε Εκλώτσησεν τη σίκλα!!!!



Β)ένας χτίστης σε 5ενταώροφη πολυκατοικία, εμίλαν στο τηλέφωνο με το μάστρο του....Είπεν του ότι έν ήταν πολλά σπουδαίος στη δουλειά του και ότι οι Τουρκοκύπριοι εν τζιαι πιο φτηνοί αλλά τζιαι πιο γλήοροι...Ε τούτον ήταν...άψαν τ' άρπουλα του.... Δια μιανν κλωτσιάν της σίκλας , χάνει την ισορροπία του....πέφτει που την πολυκατοικία ...τζιαι θωρεί τα κυπαρίσσια ανάποδα....



Γ)Τρίτη και τελευταία εκδοχή....Σαν επλύνισκε ένας το αυτοκίνητό του το καινούριο, ανακαλύπτει ότι έσιει μιαν χταρμαθκιάν που δαμέ ως το πεκκιουγιου.....τούτον ήταν...εθόλωσεν το δειν του! Διά μιαν κλωτσιάν της σίκλας, γλιάζει που τες σαπουνιές (ήταν τζιαι οικολογικόν το πλύσιμον του, έν εχρησιμοποίαν λάστιχο) τζιαι τζ।ινον ήταν...οι γιατροί εδιαγνώσαν ότι ήταν κλινικά νεκρός!






Εν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλλίττερο...Αφήνω το σε σας....Ο νικητής με το καλλύττερο σενάριο, κερδίζει μιαν σικλόπετρα (αντί αμματόπετρα)...ξέρετε...να μεν τον πιάνει το μάτι...ουψ η σίκλα έθελα να πώ!!!!!






Καλόν Πάσκαν σε όλους!!!!!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μπακ το μπακ!!!

Επιτελους , πολυαγαπημένο μου κοινό, κενό (όπως το πάρει κανείς) επανάκτησα τους κωδικούς και καταφέρνω και πάλι να πω τες μαλακίες μου δημοσίως!!!! Βασικά και να χα τους κωδικούς, επέρνουν μια φάση που μόνο έθελα να διαβάζω τι γράφουν οι άλλοι μπλόγκερς και απλά να περνώ καλά.Ούτε σχόλιο εν άφηνα συνήθως! Ετσι με πιάνει...Στην αρχή φίρνουμαι του ενθουσιασμού και μετά περνά μου αυτομάτως.Να φανταστείτε ήταν ο φόβος μου κι ο τρόμος μου άμαν παντρευτώ.Αν μου επερνούσε ο ενθουσιασμός τζ έν τον ήθελα? τι να κάμω πέτε μου? Ευτυχώς κάποτε κάποτε κάμνω τζιαι σωστές επιλογές. Που λέτε..... τους τελευταίους μήνες ήμουν λλίο σε λήθαργο...δουλειά σπίτι δουλειές......και πάλι απ την αρχή! Είπα λοιπόν να κάμω κάτι διαφορετικό να γεμίσω τον χρόνο μου...να κάμνω κάτι που μ αρέσκει και ταυτοχρόνως να κάψω και καμιά θερμίδα.... Ξεκινώ που λέτε με -τζει που τον ενθουσιασμό- Ζούμπα- ένα συνδυασμό λάτιν σάλσα αερόμπικ!!!!Τέλεια φάση!!!!επέλλανα που τη χαρά μου ....για ένα μήνα.....τζείνο ήταν!!Που την χαράν την πολλή έβαλα τον Μίστερ Αετομάτη να μου κατεβάσει και ντι βι ντις με ζούμπα...άμπα τζιαι χάσω...να κάμνω τζιαι σπίτι! Αν εκάμετε εσείς , έκαμα τζ εγώ!!!!
ουφφου πκιον μαζί μου....εν κάμνω για τίποτε!μα να μεν έχω ένα ταλέντο σιόρ?
έπρησα σας? καλάν καλάν να σας πω έναν ανέκδοτο που άκουσα τελευταίως τζιαι να σας αφήσω να καταπιείτε τη φλαούνα με την ησυχία σας.....Ναι, ξέρω το ότι εν νηστείες τζιαι εν εφάτε ακόμα φλαούνα ...αλλα επειδή είμαι αμαρτωλή συν τοις άλλοις, εν νηστεύκω!
Το λοιπόν:
Χτυπάει το τηλέφωνο στις 3 το βράδυ.
Το σηκώνει ο τύπος:- Ναι... Ποιός είναι;
- Ο Πάουερ Ρέιντζερ!
- Ποιος;!
- Ο μπλε!
Εις το επανειδείν ή επαναγραφείν!!!!!!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Γιατι όχι?

Με αφορμή ένα έργο που έβλεπα χτες τη νύχτα και είχε να κάνει με ένα παιδί δυό μέτρα παλλικάρι (όμορφο σαν τα κρύα τα νερά, ψηλό σαν κυπαρίσσι...γιου γκοτ δε ποιντ..) ο οποίος μετά απο ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο βρίσκεται στο νοσοκομείο σε μηχανική υποστήριξη και πρέπει κάποιος τρίτος να πάρει την απόφαση αν θα συνεχισουν να το κρατούν στη ζωή. Ως εδω νορμάλ...
Και κάπου εδώ ξύπνησε ο Παπακαλιάτης μέσα στον αμερικάνο σεναριογράφο...
Ο Μπεν είναι γκέι..ο φίλος του τα τελευταία 15 χρόνια Ριτσαρντ είναι κοντά του κάθε στιγμή...
Ο μόνος ζωντανός συγγενής του Μπέν είναι ο αδερφός του Λεχρίτης (δεν τον συμπάθησα οπότε δεν με κόφτει το όνομα) με τον οποίο έχουν να επικοινωνήσουν 20 χρόνια γιατί ο Λεχρίτης εν ήθελεν αδερφό γκέι!
Ο Ρίτσαρντ μέσα στο πόνο του ξέρει ότι ο Μπεν δεν θα ήθελε να συνεχίσει τη ζωή του έτσι...ο Λεχρίτης τρία μπερτς εκάθουνταν και καπνίζαν σολωμό! Αλλά ο Ρίτσαρντ δεν μπορεί να αποφασίσει για την τύχη του Μπεν γιατί δεν είναι παντρεμένοι, νομικά δεν είναι καλυμμένος..
Και έρχεται το αππιητούριν του χαλουμιού και αποφασίζει ότι δεν θέλει να τον βγάλει απο τη μιζέρια του επειδή θέλει καιρό να τον γνωρίσει αναπληρώνοντας τα τελευταία 20 χρόνια...ΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ!
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ εγώ, η φτωχή πλιν τίμια κυπριοπούλα....
τι με κόφτει εμένα αν ήταν γκέι ο άλλος? ζει την ζωή του ο άνθρωπος! και γιατί να μην παντρευτούν? επηρεάζουν την κοινωνία? την ψυχοσύνθεση μου? το είναι μου? Είναι χειρότερη μια κοινωνία που επιτρέπει τους γάμους αναμέσα στους γκέι ή μια κοινωνία που επιτρέπει σε μια φατριά 100 ατόμων να την μεταχειρίζεται να την πουλά , να την αγοράζει
και να κοροιδεύει τον κόσμο μέσα στα μούτρα του επανελημμένα?...
Γιατί το δεύτερο που επηρεάζει τη ζωή μου δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ανεχτώ και το πρώτο που δεν με επηρεάζει καθόλου υπάρχει κόσμος που παθαίνει σοκ μόνο και μόνο που το ακούει....
Δεν είπαμε γάμους και πανυγύρια στην εκκλησία...άλλωστε αυτό θα γίνει μόνο όταν χιονίσει στον Πρωταρά, ότανβγεί ο Ούτοπος πρόεδρος...σε μια δικιά μας Ουτοπία...
αλλά μια σεμνή τελετή σε ένα δημαρχείο?! χαλά κανέναν?!
Χωρίς τους γάμους των ομοφυλοφύλων δεν παύουν να υπάρχουν...απλά είναι άτομα που ζουν ανάμεσα μας και πολλές φορές κρύβονται καταπιέζοντας τους εαυτούς τους ή κοροιδεύοντας αναγκαστικά φίλους και γνωστούς....τα δικαιώματα παραμένουν τα ίδια στον πολίτη ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης...
ΤΕΛΟΣ άφησα το καλύτερο....σκεφτείτε όλο αυτό να το έλεγε ένας υποψήφιος βουλευτής στην Κύπρο...ΤΟ ΧΑΟΣ!
Γιατί κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας?