Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

New year resolutions!

Εν έχει αποφάσεις για το 2012!!!
Διότι κάθε χρόνο βάζω στόχους και στο τέλος απογοητεύομαι!
Το μόνο που θα προσπαθήσω είναι να είμαι πιο θετική και πιο αποφασισμένη! Πιο δημιουργική και αισιόδοξη!
Δεν είναι και λίγο!
Σας εύχομαι όλους να έχετε μια υπέροχη βραδία, μια υπέροχη Πρωτοχρονία και ένα δημιουργικό σε όλα τα επίπεδα 2012!!!

Σας φιλώ από μια κρύα πόλη στο κέντρο της Ευρώπης λίγο κοντά στη Πράγα, λίγο κοντά στην Βιέννη και αρκετά μακριά από την Κύπρο!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελία!

Αξιότιμο πολυπληθές κοινό,

Θα ήθελα να καταγγείλω, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος ότι σήμερα το βράδυ πήγα στο Aperitivo μετά από καιρό και ενώ στεκόμουν μέσα, οι καπνοί ήταν περισσότεροι και απο πρόβα ντζενεράλε του Σάκη Ρουβά. Η ατμόσφαιρα έξω ήταν πιο καθαρή από μέσα. Και μπορεί να μην είμαι καπνίστρια αλλά κατανοώ τους καπνιστές. Είναι κρύο έξω αλλά στο συγκεκριμένο χώρο το έξω είναι κλειστό και το ίδιο ζεστό με μέσα. Πήγαμε και σταθήκαμε εμείς έξω για να αναπνέουμε...
Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Και δεν φταίνε οι καπνιστές...φταίει η διέυθυνση.

Ευχαριστώ πολύ,
Εγώ.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν θέλω άνθρωπε μου να παντρευτώ για να σου ικανοποιήσω την περιέργεια!
αν εξαρτώταν απο εμένα ήταννα γίνω 80 να μείνω single, μόνο για να σκάσουν οι θείες μου!
Δεν υπάρχει πιο ενοχλήτικό πράγμα σε αυτό το κόσμο (εκτός απο το κουνούπι μέσα στο αυτί σου την ώρα που πας να κοιμηθείς) απο ανθρώπους που δεν ασχολούνται με το χάος της οικογένειας τους και ανακατώνονται μέσα στη δική σου!
και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, εκνευρίζομαι όταν συγγενεις και ξένοι προς εμένα άνθρωποι λαλούν της γιαγιάς μου που είναι με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ότι θα πεθάνει και δεν θα με δει παντρεμένη!
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ!?
είπα τα και ξέσπασα!
%^&#%^$^
ΑΚΥΡΟ! ΔΕΝ ΞΕΣΠΑΣΑ!!!
μα θέλω να πάω να σπάσω παράθυρα, να βάλω απειλητικά χαρτούθκια πάνω στην εξώπορτα με το μαχαίρι του κασάπη, να τρυπήσω λάστιχα, να βάλω καθαρτικό μέσα στο φαγητό!! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ!
αν ακούσετε τίποτα στις ειδήσεις ......Πρόσωπα και καταστάσεις εντελώς συμπτωματικά και καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα!