Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

"Empire State of Mind" Υόρκη η Νέα!


Όλοι έχουμε απωθημένα...!
Εμένα είναι η Νέα Υόρκη...όχι για να πάω...πήγα ήδη στα 25 με μια φίλη για ένα μήνα...
Οι καλύτερες διακοπές που έκαμα ΕΒΕΡ...για την πόλη μπορώ να μιλάω ώρες, μέρες, μήνες! και μιλάω ώρες, μέρες, μήνες, χροοοονια (Σακηηηηηηηηηηηης αθάνατος)
Τα μεγέθη, οι ευκαιρίες, ο κόσμος...τα μεγέθη είπα το?!

Απωθημένο μου είναι να τα παρατησω όλα και να εξαφανιστώ!!! Να φύγω απο την Κύπρο που ήμαστε ένα τοπούι όπως το σκατό του κάττου μες τον πλανήτη και νομίζουμε ότι ήμαστε το σεντερ οφ δε γιουνιβερς, ο ομφαλος της γης!

Να πάω εκεί, να βρώ μια αβερειτζ δουλειά, ένα διαμερισματάκι μια σταλιά 2 επί 3, να πηγαίνω τη βόλτα μου με το σκύλο μου (που θα μένει στο διαμέρισμα μαζί μου ΝΑΙ) στο Central Park, την νύχτα να πηγαίνω χαλαρή για το ποτό μου, να ντύνομαι όπως θέλω και να έχω χίλιες επιλογές για την έξοδο μου. Να μην με ξέρει κανένας, να μην χρειάζεται να χαιρετώ στο δρόμο "φίλους" και συγγενεις που τάχα μου εχαθήκαμεν...για να χαθήκαμεν κάποιος λόγος θα υπάρχει χρυσή μου, θκιο πιθαμές τόπος αν δεν ήθελα να χαθούμε ήταν να τα έβρουμεν!!!

Δεν θα άφηνα κουζίνα να μην δοκιμάσω, θέατρο που δεν θα έβλεπα και τόπος που δεν θα πήγαινα...Λεφτά θα περισσεύαν αφού δεν θα είχα αυτοκίνητο και θα κυκλοφορούσα μόνο με λεωφορεία και μετρό...

Σε ένα υποθετικό, φανταστικό, ουτοπικό (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) κόσμο θα ήθελα να ζω στην Νέα Υόρκη , το δικό μου American Dream!

Είμαι ένα βήμα πριν....αν δεν ήταν φλούφλουιες οι αμερικάνοι θα ήταν η τέλια ζωή....

There is nothing you can't do...in New York

Πραγματικά αν δεν επισκεφτεί κάποιος την πόλη δεν μπορεί να κατανοήσει αυτό το στίχο.Μετά...δεν θα μπορέσει παρά να ταυτιστεί...

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Χαππι μπερτ ντει τττου μουά!

Πλησιάζουν τα γενέθλια μου....
Νομίζω έχω πάθει υπαρξιακή κρίση!
Θέλει κάποιος να μου πει τα πλεονεκτήματα του να κλείνεις 27, να μην έχεις μόνιμη δουλειά και να μην ξέρεις που σου παν τα 4?
Για να ξέρω όταν έρθει η ώρα αν θα σβήσω τα κεράκια της τούρτας ή αν θα γυρίζω τα χιλιόμετρα μου πίσω ώσπου να μηδενήσω?!
Ευχαριστώ!