Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Γκάλοπ!

Σήμερα στη γειτόνισσα της μάνας μου είχα μια επικοδομητική συζήτηση με τον γιο της, που είναι 6 χρονών και ήταν ντυμένος σαν mini me του Spider man! Στην ερώτηση μου γιατί είναι ντυμένος έτσι (μέρα μεσημέρι στις 4 και στους 35 βαθμούς ήταν εύλογη η απορία μου) είπε μου το εξής θεικό : "γιατι? τι ώρα πρέπει να σώσω τον κόσμο?" ντοίιιγκκκ! μια απάντηση που δεν περίμενα!
Φυσικά δεν ξέρω τί απάντηση περίμενα από ένα 6χρονο, αλλά σίγουρα όχι μια που μέσα στην παράνοια θα είχε νόημα...τελικά που μιτσί, τζιαι που πελλόν...!
Και, ΝΑΙ! το ομολογώ....ο μικρός Πέτρος με έβαλε σε σκέψεις...εγώ αν είχα μια super δύναμη σε ένα εντελώς σουρεάλ, παράλληλο σύμπαν ποιά θα ήταν!? σίγουρα όχι να πετώ αζαγιές που τα χέρια μου αλά spider man, να φοράω το βρακί πόξω αλά super man ή να κάνω νυχτερινές βάρδιες αλά Batman (σκέφτομαι τους μαύρους κύκλους στα μάτια)...
Όταν ήμουν μικρή ήθελα να είμαι η SailorMoon!! δεν θυμάμαι καν τι έκανε...πρέπει να την ήθελε κανένας θεός και ζήλευκα...ήθελα να είμαι και λίγο Σογκόκου αλλά με χαλούσε το μαλλί!
Σήμερα σκέφτομαι ΑΝ είχα επιλογή να είχα μια δύναμη ποιά θα ήταν!?
Χμ....Νομίζω να γίνομαι αόρατη! Να τρυπώνω εκεί που δεν το περιμένουν, να μπαίνω σε γραφεία την ώρα που γίνονται συμφωνίες, να βλέπω πως μερικοί αποφασίζουν και κόφκουν ράφκουν, να πετάσσομαι μετά και να έχω στοιχεία!
Να είμαι αόρατη και να πάω στο κομμωτήριο να αλλάξω το χρώμα της βαφής μιας πρώην συναδέλφου να το κάμω μπλέ! Ηλεκτρίκ!
Να γίνομαι αόρατη όταν θωρώ συγγενή/γνωστό μέσα στο δρόμο που δεν θέλω να του μιλήσω!
Να γίνομαι αόρατη και να μεν ζητώ απο την γη να ανοίξει να με καταπιεί γιατί ζητώ της πολλά και ήντα ξέρω εν έτοιμη να ανοίξει να μας καταπιεί όλους!
Να γίνομαι αόρατη να μπαίνω σε τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια να ταξιδεύω παντού.
Να γίνομαι αόρατη και ΠΟΥΦ! να με αφήνουν ήσυχη όταν θέλω!!!!

Εσείς? τι δύναμη θα θέλατε σε ένα Ουτοπικό, Σουρεαλιστικό, εντελώς παράλογο και ανάποδο σύμπαν!?

Εν εκατάλαβα...στο Heroes εν καλλύττεροι??!

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

THE END!

Οκ! Παραιτήθηκα από τη δουλειά μου! Έφτασε ο κόμπος στο τζι που το χτενιν!
Απλά ήθελα να το δηλώσω.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Όλα του Αυγούστου Δύσκολα!

Την εβδομάδα που πέρασε η κίνηση στα αεροδρόμια ήταν αυξημένη....κατά συνέπεια αυξημένη ήταν και η εναέρια κυκλοφορία, οι πτήσεις και τα νεύρα που μου δημιουργούν οι επιβάτες!!!
Από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο (που για εμένα ήταν μια Δευτέρα που απλά είχαμε 15...όπως και τα τελευταία 4 χρόνια τουλάχιστον) πήγα στη Μύκονο, στη Ρόδο, στη Θεσσαλονίκη, στη Βαρκελώνη, στην Αθήνα και λάστ μπατ νοτ λίστ στη Μυτιλήνη. Έκανα μια λίστα με τις Τοπ τεν ασχολίες του Κυπραίου μέσα στις πτήσεις:
10. Ξυτιμάζει (που άποψη απλά επειδή μπορεί!)

9. Πάει τουαλέτα ατ λίστ 2 φορές έκαστος (εκτός από τους ήσυχους επιβάτες που για μια ώρα μπορούν να κάτσουν χωρίς να κάμει επανάσταση η κύστη τους)

8. Προσπαθεί να συνάξει τα κοπελλούθκια του. (εν θέλει να κάτσει λαλεί μου μια προχτές...εγύρισεν το μάτι μου ανάποδα! αν επίενες με το αυτοκίνητο με 300 χιλιόμετρα την ώρα να σταματήσεις και ελάλεν σου η 3χρονη κόρη σου εν θέλω να κάτσω ήταν να την αφήσεις?! ΓΚΟΤ)

7. Τρώει!

6. Παραπονιέται για το φαγητό που τρώει!

5. Πίνει (και εγώ σαν επιβάτης ένα κρασούιν πίνω το! χαλαρώνεις ρε αδερφέ)

4. Παραπονιέται που εν έχουμε Carlsberg και Κεο τσακρίν παγωμένες... α) είναι ελληνική εταιρία κύριος! παλέ καλά που δεν έχει ΜΥΘΟΣ! Είχες και σπίτι σου Amstel και Heineken?!
β) Τα καινούργια αεροπλάνα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΓΕΊΑ! ψάξε το! δεν έχουν χώρο για ψυγεία και δεν πρόκειται να βάλουν για να πίνεις εσύ την μπύρα σου τσακρίν! τεικ ιτ ορ λιβ ιτ! έχει και νερό!

3. Ζητούν κουβέρτες και μαξιλάρια! (ΓΚΟΤ ΔΗΛΑΔΗ! 1 ΩΡΑ ΠΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ! αν κρυώνεις βάλε κάτι μαζί σου να βράζεις! Αν δεν είσαι σε εταιρία που τα πουλάει τούτα να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα για τον καθένα! αν εξαρτώταν απο εμένα πιστεύκεις ήταν να σου λαλώ δεν έχει!?!? να με πρίζεις?! ήταν να έχει ένα σε κάθε κάθισμα για να μεν μου ζητήσεις... (μαζί με την μπύρα την τσακρίν που μπάι δε γουέι η καλαμαρού δεν ξέρει τι σημαίνει το τσακρίν....χαλόου????)

2. Πίνει (δις)

1. Παίζει angry birds στο i phone ή στο i pad του! Ι like them! I envy them! ήσυχοι, διακριτικοί και αποβλακωμένοι (Ι ΛΑΑΑΒ ΔΕΜ!!!!)

Συγνώμη αν νιώθεις ότι ανήκεις σε μιά ή περισσότερες (χειρότερο!!!) απο αυτές τις κατηγοριές αλλά ....ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ!!! ενάφ ισ ενάφ!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο....

Μετά από μεγάλη ερευνά ο Κυπριακός λαός επέλεξε την μαγική Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, από άτομα που δεν έχουν ξανακυβερνήσει.

Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας: Νεοφυτος Mystifier

.

Υπουργείο Εσωτερικών: Τιμουρ Κετσπαγια.

Υπουργείο Εξωτερικών: Μαρκος Παγδατής.

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού: Μιχάλης Χατζηγίαννης.

Υπουργείο Οικονομικών: Αρχιεπίσκοπος.

Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων: Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Υπουργείο Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος: Γιώργος Περδίκης.

Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού: Ελένη η πόρνη.

Υπουργείο Υγείας: Γιάγκος Μικελλίδης.

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων: Νίκος Σιακόλας.

Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης: Λούκας Φανιέρος.

Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών: Αιμιλία Κενεβέζου.

Κυπριακή Αστυνομία: Λώρης Λοιζίδης.

Γενικό επιτελείο Εθνικής Φρουράς Κύπρου: Μάριος Ματσάκης

  • Και ο Τσιουπής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
αυτό είδα σήμερα κάπου μέσα στα email μου...
θα ήθελα να προσθέσω κάπου, εκπρόσωπο τύπου τον Ούτοπο...μετά από τόσες προσπάθειες νομίζω εν ο μόνος που το αξίζει πραγματικά....και που ξέρεις? μπορεί να μάθουμε, έστω και κατα λάθος, καμμιά αλήθεια σε τούτο το τόπο...

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Καλοκαιρινή καταδίωξη!

Όχι δεν βουρώ κανένα θεογκόμενο που πίσω!
Έχει 3 βδομάδες βουρώ ένα κωλοποντικό!
Ήταν δύο...ο ένας μέσα στο σπίτι ο άλλος έξω...
Τι ποντικοπαγίδες έβαλα...διαφόρων μεγεθών και ποιοτήτων...
τι αυτοκολλητούθκια να κολλήσουν πάνω (αν και διαφωνώ/νεκατσιώ με τη διαδικασία)
Τελικά το ποντικοφάρμακο του παππού μου έκαμεν τη δουλειά! Το indoor pet άφηκε μας χρόνους μέσα στο σπίτι (γιαξ είπα σας!? γιαξ!!!)
Ο άλλος? ο δεύτερος? που τι εν φτιαγμένος ο άτιμος?
Εχει έξω απο το σπίτι 6 ποντικοφάρμακα γυρώ γυρώ...έρχεται κάμνει ανάγκη του και φεύγει!
Περιπαίζει με λαλώ σας! Νιώθω όπως τον Τόμ και τον Τζέρι και δυστυχώς είμαι ο Τόμ
Νιώθω όπως τον Σιλβέστερ που βουρά τον Τουίτι....νιώθω όπως εκείνο τον καημένο που εβούραν τον Road Runner..πόσο βλαμμένη ήμουνα μικρή! τώρα τους κατανοώ!
DIE MOUSE DIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!AAAAAAAAAAAAAAAAA

καμία ιδέα πριν με πάρουν σηκωτή στο ψυχιατρείο για ταύτιση με κινούμενα σχέδια!?